Language:Change Language to English Change Language to Greek

Όροι & Προυποθέσεις

1. ΗΛΙΚΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ: Ελάχιστο όριο ηλικίας για κατόχους πιστωτικών καρτών 21 χρόνια και για μη κατόχους 23 χρόνια. Για αυτοκίνητα των κατηγοριών D-Z και για αυτοκίνητα κατηγορίας Top Car Club (TCC) ελάχιστο όριο ηλικίας 25 χρόνια.
 
2. ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ: O oδηγός πρέπει να έχει άδεια που να έχει εκδοθεί πριν από 1 χρόνο τουλάχιστον εκτός από τα αυτοκίνητα Top Car Club (TCC) όπου η άδεια θα πρέπει να έχει εκδοθεί πριν από 2 χρόνια τουλάχιστον.
 
3. ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ:
α) Για τις κατηγορίες A,B,C,M: το προϋπολογιζόμενο κόστος της μίσθωσης, με ελάχιστο όριο 150 ευρώ ημερησίως και μετά από γραπτή έγκριση της εταιρίας. Εξαιρούνται οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών αναγνωρισμένων από την EuRentals,
β) Όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες δεν μισθώνονται τοις μετρητοίς.
 
4. ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ: Μία ημέρα (24 ώρες ).
 
5. ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Οι τιμές μισθώσεως περιλαμβάνουν τις παρακάτω ασφαλιστικές καλύψεις:
α) θάνατο ή σωματικές βλάβες τρίτων και επιβαινόντων εις το όχημα πλην οδηγού έως 500.000 ευρώ κατά ατύχημα.
β) Υλικές ζημίες τρίτων (εξαιρουμένου του αυτοκινήτου της EuRentals ) έως 100.000 ευρώ.
γ) Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο έναντι πυρκαγιάς.
δ) Για ζημίες στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, ο πελάτης ευθύνεται μέχρι την αγοραστική αξία του αυτοκινήτου κατά τον χρόνο του ατυχήματος μείον 20%.
ε) Σε περίπτωση που κλαπεί το αυτοκίνητο, ο ενοικιαστής ευθύνεται για το 50% της αγοραστικής αξίας του αυτοκινήτου κατά τον χρόνο της κλοπής. Οι ζημιές στην οροφή δεν καλύπτονται για τις κατηγορίες N, Χ, R.
 
6. ΚΑΛΥΨΗ ΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΣΩΝ (CDW-LWS): Η ευθύνη του ενοικιαστή που αναφέρεται στην παραπάνω παρ. 5δ/ μειώνεται στα 550,00 ευρώ, μόνο εάν δέχεται να καταβάλει επιπλέον για κάθε ημέρα ενοικίασης μία χρέωση εκ 13,50 ευρώ για τις κατηγορίες A,B,C,M, σε 700,00 ευρώ εάν δέχεται να καταβάλει επιπλέον για κάθε ημέρα ενοικίασης μία χρέωση εκ 16,50 ευρώ, για τις κατηγορίες D,G,H,F,E,N,T,I & επίσης στα 700,00 ευρώ εάν δέχεται να καταβάλει επιπλέον για κάθε ημέρα ενοικίασης μία χρέωση 20,00 ευρώ για τις κατηγορίες L,S,K,P,U,J,Z, και 1.300,00 ευρώ για τις κατηγορίες Υ3, Χ,M2,Q.
 
Ο ενοικιαστής μπορεί να μειώσει επιπλέον την συμμετοχή του στα ποσά απαλλαγής εάν αποδεχθεί να πληρώσει την Ασφάλεια μερικής κάλυψης ποσού Απαλλαγής ( L.W.S) (Liability Waiver Surcharge ) για κάθε ημέρα ενοικίασης με το επιπλέον ποσό των 8,00 ευρώ για τις κατηγορίες Α, Β, C, M μειώνοντας σε 60 ευρώ , 9,00 ευρώ για τις κατηγορίες D,G,H,F,E,N,W,T,I, L,S,K,P,U,J,Z ,μειώνοντας σε 150 ευρώ και 20 ευρώ για τις κατηγορίες Υ3, Χ,M2 μειώνοντας σε 300 ευρώ.
 
Ανεξάρτητα του εάν ο πελάτης έχει αποδεχθεί την κάλυψη μη ασφαλισμένων ποσών (CDW-LWS), υποχρεούται στην πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που μπορεί να προκαλέσει στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου ή τους τροχούς και τα λάστιχα , καθώς επίσης εάν η ζημιά προκληθεί από παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
 
7. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΛΟΠΗΣ (TW): Η Απαλλαγή Κλοπής είναι μία προαιρετική υπηρεσία, η οποία εάν γίνει δεκτή απαλλάσσει τον ενοικιαστή από κάθε οικονομική ευθύνη ως την ανωτέρω παρ 5ε / για απώλεια του ή ζημία στο αυτοκίνητο της EuRentals από κλοπή ή ως επακόλουθο αυτής. Η Απαλλαγή Κλοπής μπορεί να ληφθεί με την ημερήσια χρέωση των 5,50 ευρώ. για τις κατηγορίες A,B,C,M, 8,80 ευρώ για τις κατηγορίες D,G,H,F,E,N,T,I, L,S,K,P,U,J,Z και 12 ευρώ για τις κατηγορίες Υ3, Χ,M2,Q.
 
8. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΔΗΓΟΥ (PAI): Προσφέρεται έναντι 5 ευρώ την ημέρα και καλύπτει: Τον οδηγό για θάνατο, μόνιμη ολική ή μερική ανικανότητα από τροχαίο ατύχημα έως 17608,22 ευρώ και νοσήλια έως 1760,82 ευρώ.
 
9. ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ: Ο οδηγός χρεώνεται 15 ευρώ σε περίπτωση ατυχήματος υπαιτιότητάς του. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται.
 
10. ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΔΗΓΟ: 3 ευρώ ημερησίως.
 
11. ΒΕΝΖΙΝΗ: Πληρώνεται από τον μισθωτή. Χρέωση εξυπηρέτησης καυσίμων 7 ευρώ.
 
12. ΣΧΑΡΑ ΟΡΟΦΗΣ: Διατίθενται μετά από κράτηση με χρέωση 6 ευρώ ημερησίως.
 
13. ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Διατίθενται μετά από κράτηση και για παιδιά μέχρι 3 ετών . Χρέωση 4 ευρώ ημερησίως.
 
14. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ: Διατίθεται μετά από κράτηση με χρέωση 7 ευρώ ημερησίως.
 
15. ΑΛΥΣΙΔΕΣ: Διατίθενται μετά από κράτηση με χρέωση 5 ευρώ ημερησίως.
 
16. ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τύπο του αυτοκινήτου με άλλο τύπο ιδίου κυβισμού.
 
17. ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ:
 
α) Στους σταθμούς των γραφείων μας: δωρεάν
β) εκτός των γραφείων μας : με επιβάρυνση 15 ευρώ ανά διαδρομή εντός των ορίων της πόλεως
γ) για μεγαλύτερες αποστάσεις η χρέωση γίνεται με 0,50 ευρώ ανά χλμ. για όλες τις κατηγορίες (ελάχιστη χρέωση: 15 ευρώ ανά διαδρομή ).
δ) Χρέωση για κάθε παράδοση ή παραλαβή μετά τις ώρες λειτουργίας ( 21:00 - 07:30) 30 ευρώ
 
18. ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ηπειρωτική Ελλάδα και Νησιά: Ο μισθωτής επιβαρύνεται με 0,50 ευρώ ανά χιλιόμετρο για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων και ανά κατεύθυνση.
 
19. ΦΟΡΟΙ: 19% Φ.Π.Α. για όλους τους σταθμούς EuRentals ( εκτός από Ρόδο, Κω, Λέσβος, Σαντορίνη, Χίο, Θάσο , Λήμνο , Σάμο, Σκιάθο, Κάρπαθο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο: 13% Φ.Π.Α.) και 2% Δημοτικό Φόρος (όπου ισχύει), οι φόροι δεν συμπεριλαμβάνονται στις τιμές.
 
20. ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (ASC): 13% για το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και 6% για όλα υπόλοιπα Αεροδρόμια της χώρας.
 
21. ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Όλα τα πρόστιμα και συνέπειες από διοικητικές κυρώσεις επιβαρύνουν τον μισθωτή.
 
22. ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ: Δεν επιτρέπονται.
 
23. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ: Επιτρέπεται μόνο με γραπτή έγκριση της Εταιρείας
 
24. ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: ΕΛΠΑ - 24 ώρες ( τηλ . 10400)
 
25. ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΤΙΜΩΝ: Oι τιμές υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προειδοποίηση. Θα εφαρμόζονται οι κατά την έναρξη της ενοικίασης ισχύουσες τιμές, μετά από σχετική έγκριση από τον ΕΟΤ.